Valdemarsvik: 0123-511 20

Västervik: 0490-655 620

 

E-post: info@batomotor.se

oktober 20, 2017
Du är här: Om oss  >  Vårt mål

”Vårt helhetskoncept gör att båtägandet enbart blir ett roligt nöje och skön avkoppling”

”Med vår unika skärgård borde alla få möjlighet att packa picknickkorgen en solig sommardag, hoppa i båten och ge sig ut i skärgården. Ute på sjön råder lugnet och musiken från vågornas skvalp är som en lisa för stressade själar.

Allt fler upptäcker vår underbara skärgård och med hjälp av modern teknik, som GPS, kan man navigera säkert mellan kobbar och skär utan att ha generationers erfarenhet.

Samtidigt vet vi att många potentiella båtkunder tvekar inför det faktum att det för med sig en del annat som kräver tid och engagemang, till exempel sjösättning, vinterförvaring, bottenmålning med mera. Många som har båt känner att de inte hinner med att göra det de borde göra i god tid innan det är dags att ge sig ut.

Dessa problem har vi löst! Det enda du behöver göra är att lämna över nyckeln till oss, så fixar vi resten.

Båt o Motors affärsidé bygger nämligen på ett helhetskoncept med syfte att göra båtägarens liv så bekvämt som möjligt. Så här enkelt kan det vara:

Vi guidar dig och din familj till ”rätt” båt för era önskemål och utrustar med stöldskydd, elektronik, vattenskidor, wakeboard, flytvästar och andra tillbehör innan det är dags att ge sig ut.

Vi kan hjälpa till att ordna båtplats och vinterförvaring. Vi ansvarar för att båten tas upp ur sjön, vi gör nödvändiga serviceåtgärder och förvarar båten över vintern. När det börjar bli dags att använda båten, ringer du till oss så ser vi till att den ligger i sjön när det är dags för årets första tur.

För den som önskar finns möjlighet att dela upp kostnaderna för båtplats, service, förvaring och tillbehörsinköp på 12 månader. Vi lämnar fasta priser på våra arbeten så månadskostnaden blir inte någon överraskning.

Båtägandet ska inte omgärdas av en massa måsten, det ska bara vara ett roligt nöje och skön avkoppling – det är vårt motto.


Väl mött!”

Ola Svensson, VD

hollister sverige polo ralph lauren skjorta canada goose väst woolrich jacka dam canada goose jacka woolrich jacka louis vuitton väska ray ban rea canada goose rea michael kors rea new balance skor lacoste piké ray ban solglasögon ralph lauren skjorta new balance rea ray ban glasögon uggs sverige lacoste rea christian louboutin skor michael kors väska moncler jacka nike shox barbour jacka uggs rea